‘Een ervaring met hairextensions zoals je nog nooit eerder hebt ervaren!’

Mago hairextensions zijn uniek door de revolutionaire knooptechniek. Je bevestigt de extension eenvoudig door de ring aan de extension om het haar te plaatsen. Door de knoop op de juiste wijze te bevestigen trek je via het knoopsysteem de extension stevig vast. Een revolutionaire ontwikkeling van het hairextension systeem. Het werken met ijzeren ringetjes en schadelijke, chemische producten is hiermee voorgoed voorbij.

Minimale belasting voor hoofd en haar

Doordat de hairextension los van het haar is bevestigd, blijft er meer ruimte voor flexibiliteit. Hierdoor beweegt de extension vrij van het haar. Dit resulteert in een minimale belasting van de hoofdhuid. Deze haar- en hoofhuidvriendelijke methode onderscheidt Mago hairextensions van andere extensions.

‘Plaatsen is simpel, verwijderen is magisch!’

Verwijderen van de hairextension

De echte magie gebeurt bij het verwijderen van de hairextension. Omdat de Mago hairextension verbonden is met een knoop, is het verwijderen de extension simpel: door één knip met de schaar! Het gebruik van chemische verwijderproducten is hiermee verleden tijd.

Ontworpen voor Professionals

Mago Hair gelooft in natuurlijke, duurzame producten. Door ons Mago-knoopsysteem kunnen we het gebruik van chemicaliën en schadelijke apparaten achterwegen laten. Zo creëren we chemievrije werkomgeving voor onze haarstylisten en klanten en denken we ook aan het milieu.