‘Wij zien dat het tijd is om verder te gaan…
We geloven in verandering’

De haarmarkt staat al jaren onder hoge druk. Dagelijks worden er extensions systemen gekopieerd, lang niet altijd van goede kwaliteit. Met het Mago Hair -technologie patent kunnen we de dreiging van namaak minimaliseren en de markt controleren door trainingen en certificaten. Zo bouwen wij aan een sterke markt met hoge kwaliteitsstandaarden voor onze haarstylisten en onze klanten. Want bij Mago Hair gaan wij voor niets anders dan topkwaliteit.

Over Mago Hair

De hairextensions van Mago Hair zijn een  eerlijk, duurzaam kwaliteitsproduct. Zij worden streng voor streng zorgvuldig vervaardigd door onze technische experts. Onze specialisten hebben ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en vervaardigen de strengen compleet met de hand.

‘De innovatie en verbetering van haarkwaliteit en kleur gaat door.’

Wereldwijde trend van duurzame producten

Duurzaamheid heeft de toekomst. In toenemende mate geven bedrijven en grote industrieën wereldwijd, de voorkeur aan gezonde, groene en organische producten. De populariteit en betekenis van deze trend is onomkeerbaar. Mago hairextensions is één van de trendsetters in het kappersvak op dit gebied. Wij bieden het meest duurzame, haarvriendelijke, organische hairextension systeem dat er in de markt is.

Revolutionaire innovatie

De afgelopen jaren kwamen en gingen er veel verschillende hairextension systemen op de markt. Continue werden nieuwe producten geïntroduceerd. Het leidde zelden tot nieuwe innovaties. Dit geeft aan dat er iets mis is, dat er iets ontbreekt op de markt voor hairextensions. Wij geloven dat het tijd is voor verandering. Wij geloven in haarvriendelijke, duurzame extensions. Wij geloven dat Mago het antwoord is.

Welkom aan boord!

Over hairstylist Mireille Bakker

Mireille Bakker zit al dertig jaar in het kappersvak. Jarenlang was zij op zoek naar een mooi extensionsysteem. De huidige systemen spraken haar niet aan. Een te zware belasting voor de hoofdhuid en het gebruik van ijzeren ringetjes voelde oncomfortabel en tegennatuurlijk. Bij de Hairextensions van Mago Hair wist Mireille direct: ‘dit is wat ik zoek!’ Een milieuvriendelijk, duurzaam product, zacht voor hoofdhuid en haren. Met Mago hairextensions biedt zij haar klanten net dat beetje extra. Mireille: ‘niets is mooier dan wanneer iemand met een happy, goed gevoel de deur uitloopt. Zeker met hairextensions. Vrouwen stralen van zelfvertrouwen wanneer ze de salon verlaten.’